Vainesa

Areometrai, higrometrai, termometrai

Areometrai, higrometrai, termometrai

Areometrai, higrometrai, termometrai

Bendros paskirties areometrai

Bendros paskirties areometrai

Bendros paskirties areometrai

Tipas Matavimo tankis, kg/m³ Padalos vertė, kg/m³
AON-1 700-760 1
AON-1 760-820 1
AON-1 820-880 1
AON-1 880-940 1
AON-1 1000-1060 1
AON-1 1060-1120 1
AON-1 1120-1180 1
AON-1 1180-1240 1
AON-1 1240-1360 1
AON-1 1360-1420 1
AON-1 1420-1480 1
AON-1 1480-1540 1
AON-1 1540-1600 1
AON-1 1600-1660 1
AON-1 1660-1720 1
AON-1 1720-1780 1
AON-1 1780-1840 1

Bendros paskirties areometrai

Tipas Matavimo tankis, kg/m³ Padalos vertė, kg/m³
AON-2 1000-1080 1
AON-2 1080-1160 1
AON-2 1160-1240 1
AON-2 1320-1400 1
AON-2 1400-1480 1
AON-2 1570-1660 1
AON-2 1570-1660 1
AON-2 1660-1750 1
AON-2 1750-1840 1

Bendros paskirties areometrai

Tipas Matavimo tankis, kg/m³ Padalos vertė, kg/m³
AON-4 700-1000 5
AON-4 1000-1500 10
AON-4 1000-1800 20

 


Areometrai naftos produktams

Areometrai naftos produktams

Areometrai naftos produktams

Su termometru: ANT-1(-20... +45 )°C; ANT-2 (-20...+35) °C
Tipas Matavimo tankis, kg/m³ Padalos vertė kg/m³
ANT-1 650-710 0,5
ANT-1 710-770 0,5
ANT-1 770-830 0,5
ANT-1 830-890 0,5
ANT-1 890-950 0,5
ANT-1 950-1010 0,5
ANT-1 1010-1070 0,5
ANT-2 670-750 1
ANT-2 750-830 1
ANT-2 830-910 1
ANT-2 910-990 1

Areometrai spiritui

Areometrai spiritui

Areometrai spiritui

Tipas Koncentracija, % Padalos vertė, %
ASP-1 0-10 1
ASP-1 10-20 1
ASP-1 20-30 1
ASP-1 30-40 1
ASP-1 40-50 1
ASP-1 50-60 1
ASP-1 60-70 1
ASP-1 70-80 1
ASP-1 80-90 1
ASP-1 90-100 1
ASP-1 95-105 1
ASP-2 11-16 1
ASP-2 16-21 1
ASP-2 21-26 1
ASP-2 26-31 1
ASP-2 31-36 1
ASP-2 36-41 1
ASP-2 41-46 1
ASP-2 46-51 1
ASP-2 51-56 1
ASP-2 56-61 1
ASP-2 61-66 1
ASP-2 66-71 1
ASP-2 71-76 1
ASP-2 76-81 1
ASP-2 81-86 1
ASP-2 86-91 1
ASP-2 91-96 1
ASP-2 96-101 1
ASP-3 0-40 1
ASP-3 40-70 1
ASP-3 70-100 1

Areometrai cukrui

Areometrai cukrui

Areometrai cukrui

Su termometru
Tipas Koncentracija % Padalos vertė,% Temperatūra ºC Padalos vertė (termometro) ºC
AST-1 0-8 0,05 0...+40 1
AST-1 8-16 0,05 0...+40 1
AST-1 16-24 0,05 0...+40 1
AST-2 0-10 0,1 0...+40 1
AST-2 5-15 0,1 0...+40 1
AST-2 10-20 0,1 0...+40 1
AST-2 15-25 0,1 0...+40 1
AST-2 20-30 0,1 0...+40 1
AST-2 30-40 0,1 0...+40 1
AST-2 40-50 0,1 0...+40 1
AST-2 50-60 0,1 0...+40 1
AST-2 60-70 0,1 0...+40 1
Be termometro
Tipas Koncentracija, %; Padalos vertė, %
AS-1 0-5 0,1
AS-1 5-10 0,1
AS-1 10-15 0,1
AS-1 15-20 0,1
AS-1 20-25 0,1
AS-2 0-10 0,2
AS-2 10-20 0,2
AS-3 0-10 0,5
AS-3 10-20 0,5
AS-3 0-25 0,5
AS-3 25-50 0,5
AS-3 50-75 0,5

Areometrai pienui

Areometrai pienui

Areometrai pienui

Be termometro
Tipas Matavimo tankis kg/m³ Padalos vertė, kg/m³
AM 1020-1040 0,5
AM-1 1010-1025 0,5
AM-1 1025-1040 0,5
Su termometru
Tipas Matavimo tankis kg/m³ Padalos vertė, kg/m³ Temperatūra ºC Padalos vertė (termometro) ºC
AMT 1015-1040 1 0...35 1

Baumo tipo areometras

Baumo tipo areometras

Baumo tipo areometras

Katalogo Nr. Matavimo skalė 0Be Skiriamoji geba 0Be Ilgis, mm
9004305 0-5 0,1 230

Spiritiniai termometrai. TS-7-M1 tipo

Spiritiniai termometrai. TS-7-M1 tipo

Spiritiniai  termometrai. TS-7-M1 tipo

Tipas Temperatūra 0°C Padalos vertė 0°C Ilgis, mm Paskirtis
TS-7-M1-1 -20...+70 1 205 Sandėliams
TS-7-M1-2 -20...+70 1 185 Grūdams
TS-7-M1-3 -20...+70 1 250 Daržovėms, vaisiams
TS-7-M1-4 0...+100 1 185 Pienui
TS-7-M1-5 -30...+30 1 185 Mėsai
TS-7-M1-6 -30...+30 1 130 Šaldytuvams
TS-7-M1-7a -35...+50 1 175 Šaldymo kameroms
TS-7-M1-7b -35...+50 1 195 Šaldymo kameroms

Skystiniai techniniai termometrai. TTŽ-M-1 tipo

Skystiniai techniniai termometrai. TTŽ-M-1 tipo

Skystiniai techniniai termometrai. TTŽ-M-1 tipo Skystiniai techniniai termometrai. TTŽ-M-1 tipo

Tipas Temperatūra 0C Padalos vertė 0C Ilgis, mm Apatinės dalies ilgis, mm Skystis
Tiesus Kampinis
TTŽ-M-1-1 0...+50 1 160,240 66,103,163,253 100,140,200 Žibalas
TTŽ-M-1-2 -35...+50 0,5 240 66,103,163 Metilo-Karbitolas
1 160,240 66,103,163,253
TTŽ-M-1-3 -50...+50 0,5 240 66,103,163
1 160,240 66,103,163,253
TTŽ-M-1-4 0...+100 0,5 240 66,103,163 Žibalas
1 160,240 66,103,163,253
TTŽ-M-1-5 0...+100 1 240 66,103,163
2 160,240 66,103,163,253
TTŽ-M-1-6 0...+200 2 240 66,103,163,253
TTŽ-M-1-7 0...+250 2

Elektroniniai termometrai

Elektroniniai termometrai

Elektroninis termometras HI 98501
„Checktemp“ gali matuoti temperatūrą nuo -50 iki 150°C. Dideliame LCD ekrane duomenys pateikiami±0.3°C tikslumu. Smailus daviklis lengvai prabeda pusiau kietus produktus, padarydamas rutininę kontrolę paprasta ir nereikalaujančia pastangų. Atliekama metrologinė patikra.

Elektroniniai termometrai

Intervalas Nuo -50.0 iki 150.0°C
Skiriamoji geba 0.1°C
Tikslumas ±0.3°C (Nuo -20 iki 90°C) ±0.5°C (lauke)
Zondas fiksuotas nerūdijančio plieno 105 x Ø 3 mm (4.1 x Ø 0.1")
Elementų tipas/ Veikimo laikas 1.5V / apie 3000 valandų nepertraukiamo naudojimo
Aplinkos sąlygos Nuo 0 iki 50°C (Nuo 32 iki 122°F); RH max 95%
Matmenys 66 x 50 x 25 mm (2.6 x 2.0 x 1.0")
Svoris 50 g (1.8 oz.)

 

http://hannainst.com/usa/prods2.cfm?id=011008
http://www.hannainstruments.co.uk/products/thermometers/food-thermometers.html


 

Elektroniniai termometrai
Vandeniui atsparus termometras maistui
Gourmet thermometer - water resistant thermometer
Funkcijos:
Temperatūros matavimas
Matavimo vienetų pasirinkimas (oC, oF)
Atsparus vandeniui
LCD ekranas
Atliekama metrologinė patikra.

Temperatūros amplitudė -39.9ºC ~ +149.9ºC
Skiriamoji geba 0.1ºC arba 0.1oF
Tikslumas ± 0.5º C (nuo -39.9 iki 124.9ºC); ±1ºC
Termometro jutiklis Nerūdijantis plienas Ø3.5 x 110mm
Vandens apsaugos klasė IP65
Elementai CR2032 3V ličio elementas
Elementų veikimo laikas ~3 000 valandų
Termometro išmatavimai 20 x 52 x 155 mm
Svoris 83 g

Higrometras psichrometras

Higrometras psichrometras

Higrometras psichrometras
Skirtas drėgmei matuoti

Tipas Temperatūra 0C Padalos vertė 0C Santykinė oro drėgmė, %
VIT-1 0 +25 0,2 20-90
VIT-2 +15 +40 0,2 20-90

Elektroniniai termometrai

Temperatūros ir drėgmės matuoklis, (Psichrometras)

Drėgmėmačiai naudojami oro temperatūrai ir drėgmei matuoti lyginant sauso ir drėgno termometrų rodmenis.
Pagrindas plastikinis, žalios spalvos.
Drėgmėmačio matmenys: 70 mm x 260 mm;
Temperatūros matavimo diapazonas: -10 ... +50 °C
Santykinės drėgmės matavimo intervalas: 2 - 97 %
Skystis - organinis;
Atliekama metrologinė patikra.


 

Elektroniniai termometrai

Hygrometras- termometras

Matavimo ribos:
Temperatūra: 0 to 50 °C
Drėgmė: 10 to 99% RH;
Skiriamoji geba:
Temperatūra: 0.1°C arba 0.1°F
Drėgmė: 1% RH;
Tikslumas:
Temperatūra: ±1°C
Drėgmė: ±5% RH;

Papildoma informacija:
Maitinimas: 1.5V x 4 elementais;
Elementų veikimo laikas: 10000 val.;
LCD ekranas;
Minimalios ir maksimalios temperatūros bei drėgmės užfiksavimo funkcija
Atliekama metrologinė patikra.


ASTM Termometrai

ASTM Termometrai

ASTM yra JAV standartas. Šie termometrai yra gaminami pagal E-1 Amerikos medžiagų ir testavimo asociacijos specifikaciją (American Society for Testing and Material (A.S.T.M.).

ASTM standartizuotų termometrų stiklas yra geltonas taip yra pagerinamas termometro rodomų reikšmių nuskaitymas, lyginant su termometrais, kurių skalė yra balta, dažniausia gyvsidabriniams termometrams. Tai kokybės pasirinkimas, nes baltas stiklas ir pigesnis nei geltonas. Gradacijos linijos yra gerai ir lengvai įskaitomos. Specialus gamybos procesas matavimo skalę yra įlieja į stiklą, todėl ji yra nenutrinama ir labai atspari cheminiams reagentams.

Kiekvienas ASTM termometras turi individualų numerį išgraviruotą ant apatinės jo pusės. Pagal paskirtį ir ASTM metodą visi ASTM termometrai yra pažymėti skaičiais. Jei ASTM termometras turi lygiavertį IP abu standartai yra atspausdinti termometro galinėje pusėje.

ASTM Nr.

IP Nr. Paskirtis Matavimo ribos, °C Padalos vertė, °C Ilgis, mm Panardinamoji dalis, mm
1C - PARTIAL IMMERSION -20 +150 1.0 327 76
2C IP 62C PARTIAL IMMERSION -5 +300 1.0 395 76
3C IP 73C PARTIAL IMMERSION -5 +400 1.0 420 76
5C IP 1C CLOUD & POUR -38 +50 1.0 235 108
6C IP 2C LOW CLOUD & POUR -80 +20 1.0 235 76
7C IP 5C LOW DISTILLATION -2 +300 1.0 390 Total
8C IP 6C HIGH DISTILLATION -2 +400 1.0 390 Total
9C IP 15C LOW PENSKY-MARTENS -5 +110 0.5 295 57
10C IP 16C HIGH PENSKY-MARTENS +90 +370 2.0 295 57
11C IP 28C CLEVELAND OPEN FLASH -6 +400 2.0 315 25
12C IP 64C DENSITY WIDE RANGE -20 +102 0.2 425 Total
13C IP 47C LOSS ON HEAT +155 +170 0.5 160 Total
14C IP 17C WAX MELTING POINT +38 +82 0.1 380 79
15C IP 60C LOW SOFTENING POINT -2 +80 0.2 400 Total
16C IP 61C HIGH SOFTENING POINT +30 +200 0.5 400 Total
17C - SAYBOLT VISCOSITY +19 +27 0.1 280 TOTAL
18C IP 23C REID VAPOUR PRESSURE +34 +42 0.1 280 TOTAL
19C - SAYBOLT VISCOSITY +49 +57 0.1 280 TOTAL
20C - SAYBOLT VISCOSITY +57 +65 0.1 280 TOTAL
21C - SAYBOLT VISCOSITY +79 +87 0.1 280 TOTAL
22C IP 24C OXIDATION STABILITY +95 +103 0.1 280 TOTAL
23C - ENGLER VISCOSITY +18 +28 0.2 217 90
24C - ENGLER VISCOSITY +39 +54 0.2 242 90
25C - ENGLER VISCOSITY +95 +105 0.2 217 90
26C - NITROCELLULOSE STABILITY +130 +140 0.1 468 TOTAL
27C - TURPENTINE DISTILLATION +147 +182 0.5 306 76
28C IP 31C KINEMATIC VISCOSITY +36,6 +39,4 0.05 310 TOTAL
29C IP 34C KINEMATIC VISCOSITY +52,6 +55,4 0.05 310 TOTAL
33C IP 20C LOW ANILINE POINT -38 +42 0.2 425 50
34C IP 21C MEDIUM ANILINE POINT +25 +105 0.2 425 50
35C IP 59C HIGH ANILINE POINT +90 +170 0.2 425 50
36C - TITER TEST -2 +68 0.2 410 45
37C IP 77C SOLVENTS DISTILLATION -2 +52 0.2 400 100
38C IP 78C SOLVENTS DISTILLATION +24 +78 0.2 400 100
39C IP 79C SOLVENTS DISTILLATION +48 +102 0.2 400 100
40C IP 80C SOLVENTS DISTILLATION +72 +126 0.2 400 100
41C IP 81C SOLVENTS DISTILLATION +98 +152 0.2 400 100
42C IP 82C SOLVENTS DISTILLATION +95 +255 0.5 400 100
43C IP 65C KINEMATIC VISCOSITY -51,6 -34 0.1 425 TOTAL
44C IP 29C KINEMATIC VISCOSITY +18,6 +21,4 0.05 310 TOTAL
45C IP 30C KINEMATIC VISCOSITY +23,6 +26,4 0.05 310 TOTAL
46C IP 66C KINEMATIC VISCOSITY +48,6 +51,4 0.05 310 TOTAL
47C IP 35C KINEMATIC VISCOSITY +58,6 +61,4 0.05 310 TOTAL
48C IP 90C KINEMATIC VISCOSITY +80,6 +83,4 0.05 310 TOTAL
49C - STORMER VISCOSITY +20 +70 0.2 310 65
52C - BUTADIENE BOILING
POINT RANGE
-10 +5 0.1 167 TOTAL
54C IP 18C CONGEALING POINT +20 +100,6 0.2 315 TOTAL
56C - BOMB CALORIMETER +19 +35 0.02 600 TOTAL
57C - TAG CLOSED TESTER
LOW RANGE
-20 +50 0.5 292 57
58C - TANK -34 +49 0.5 305 TOTAL
59C - TANK -18 +82 0.5 305 TOTAL
60C - TANK +77 +260 1.0 305 TOTAL
61C IP 63C PETROLATUM MELTING POINT +32 +127 0.2 385 79
62C - PRECISION -38 +2 0.1 384 TOTAL
63C - PRECISION -8 +32 0.1 384 TOTAL
64C - PRECISION +25 +55 0.1 384 TOTAL
65C - PRECISION +50 +80 0.1 384 TOTAL
66C - PRECISION +75 +105 0.1 384 TOTAL
67C - PRECISION +95 +155 0.2 384 TOTAL
68C - PRECISION +145 +205 0.2 384 TOTAL
69C - PRECISION +195 +305 0.5 384 TOTAL
70C - PRECISION +295 +405 0.5 384 TOTAL
71C IP 72C OIL IN WAX -37 +21 0.5 360 76
72C IP 67C KINEMATIC VISCOSITY -19,4 -16,6 0.05 310 TOTAL
73C IP 68C KINEMATIC VISCOSITY -41,4 -38,6 0.05 310 TOTAL
74C IP 69C KINEMATIC VISCOSITY -55,4 -52,6 0.05 310 TOTAL
82C - FUEL RATING, ENGINE -15 +105 1.0 165 30
83C - FUEL RATING, AIR +15 +70 1.0 174 40
84C - FUEL RATING, ORIFICE TANK +25 +80 1.0 387 249
85C - FUEL RATING, SURGE +40 +150 1.0 314 181
86C - FUEL RATING, MIX +95 +175 1.0 170 35
87C - FUEL RATING, COOLANT +150 +205 1.0 175 40
88C - VEGETABLE OIL FLASH +10 +200 1.0 292 57
89C - SOLIDIFICATION POINT -20 +10 0.1 375 76
90C - SOLIDIFICATION POINT 0 +30 0.1 375 76
91C - SOLIDIFICATION POINT +20 +50 0.1 375 76
92C - SOLIDIFICATION POINT +40 +70 0.1 375 76
93C - SOLIDIFICATION POINT +60 +90 0.1 375 76
94C - SOLIDIFICATION POINT +80 +110 0.1 375 76
95C - SOLIDIFICATION POINT +100 +130 0.1 375 76
96C - SOLIDIFICATION POINT +120 +150 0.1 375 76
97C - TANK -18 +49 0.5 305 TOTAL
98C - TANK +16 +82 0.5 305 TOTAL
99C - WEATHERING TEST -50 +5 0.2 305 35
100C - SOLIDIFICATION POINT +145 +205 0.2 375 76
101C - SOLIDIFICATION POINT +195 +305 0.5 375 76
102C IP 83C SOLVENTS DISTILLATION +123 +177 0.2 400 100
103C IP 84C SOLVENTS DISTILLATION +148 +202 0.2 400 100
104C IP 85C SOLVENTS DISTILLATION +173 +227 0.2 400 100
105C IP 86C SOLVENTS DISTILLATION +198 +252 0.2 400 100
106C IP 87C SOLVENTS DISTILLATION +223 +277 0.2 400 100
107C IP 88C SOLVENTS DISTILLATION +248 +302 0.2 400 100
110C IP 93C KINEMATIC VISCOSITY +133,6 +136,4 0.05 310 TOTAL
111C - TAR ACID DISTILLATION +170 +250 0.2 400 100
112C - SOLIDIFICATION POINT
OF BENZENE
+4 +6 0.02 220 TOTAL
113C IP 89C BITUMEN SOFTENING
POINT WIDE RANGE
-1 +175 0.5 410 TOTAL
114C IP 14C AVIATION FUEL
FREEZING POINT
-80 +20 0.5 305 TOTAL
115C - ENCLOSED SCALE
BECKMAN TYPE
5 OR 6 0.01 640 -
116C - BOMB CALORIMETER +18,9 +25,1 0.01 614 TOTAL
117C - BOMB CALORIMETER +23,9 +30,1 0.01 614 TOTAL
118C - KINEMATIC VISCOSITY +28,6 +31,4 0.05 310 TOTAL
119C - COOLANT (ANTI-FREEZE)
FREEZING POINT
-38.3 -30 0.1 425 100
120C IP 92C KINEMATIC VISCOSITY 38,6 +41,4 0.05 310 TOTAL
121C IP 32C KINEMATIC VISCOSITY +98,6 +101,4 0.05 310 TOTAL
122C IP 94C BROOKFIELD VISCOSITY -45 -35 0.1 305 TOTAL
123C IP 95C BROOKFIELD VISCOSITY -35 -25 0.1 305 TOTAL
124C IP 96C BROOKFIELD VISCOSITY -25 -15 0.1 305 TOTAL
125C IP 97C BROOKFIELD VISCOSITY -15 -5 0.1 305 TOTAL
126C IP 71C KINEMATIC VISCOSITY -27,4 -24,6 0.05 310 TOTAL
127C IP 99C KINEMATIC VISCOSITY -21,4 -18,6 0.05 310 TOTAL
128C IP 33C KINEMATIC VISCOSITY -1,4 +1,4 0.05 310 TOTAL
129C IP 36C KINEMATIC VISCOSITY +91,6 +94,4 0,.05 310 TOTAL
130C - TANK -7 +105 0.5 305 TOTAL
132C IP 102C KINEMATIC VISCOSITY +148,6 +151,4 0.05 310 TOTAL
133C - PRECISION -38 +2 0.1 384 76MM