Areometrai, higrometrai, termometrai
Areometrai, higrometrai, termometrai
Bendros paskirties areometrai
Bendros paskirties areometrai |
Tipas | Matavimo tankis, kg/m³ | Padalos vertė, kg/m³ |
AON-1 | 700-760 | 1 |
AON-1 | 760-820 | 1 |
AON-1 | 820-880 | 1 |
AON-1 | 880-940 | 1 |
AON-1 | 1000-1060 | 1 |
AON-1 | 1060-1120 | 1 |
AON-1 | 1120-1180 | 1 |
AON-1 | 1180-1240 | 1 |
AON-1 | 1240-1360 | 1 |
AON-1 | 1360-1420 | 1 |
AON-1 | 1420-1480 | 1 |
AON-1 | 1480-1540 | 1 |
AON-1 | 1540-1600 | 1 |
AON-1 | 1600-1660 | 1 |
AON-1 | 1660-1720 | 1 |
AON-1 | 1720-1780 | 1 |
AON-1 | 1780-1840 | 1 |
Tipas | Matavimo tankis, kg/m³ | Padalos vertė, kg/m³ |
AON-2 | 1000-1080 | 1 |
AON-2 | 1080-1160 | 1 |
AON-2 | 1160-1240 | 1 |
AON-2 | 1320-1400 | 1 |
AON-2 | 1400-1480 | 1 |
AON-2 | 1570-1660 | 1 |
AON-2 | 1570-1660 | 1 |
AON-2 | 1660-1750 | 1 |
AON-2 | 1750-1840 | 1 |
Tipas | Matavimo tankis, kg/m³ | Padalos vertė, kg/m³ |
AON-4 | 700-1000 | 5 |
AON-4 | 1000-1500 | 10 |
AON-4 | 1000-1800 | 20 |
Areometrai naftos produktams
Areometrai naftos produktams |
Su termometru: ANT-1(-20... +45 )°C; ANT-2 (-20...+35) °C | ||
Tipas | Matavimo tankis, kg/m³ | Padalos vertė kg/m³ |
ANT-1 | 650-710 | 0,5 |
ANT-1 | 710-770 | 0,5 |
ANT-1 | 770-830 | 0,5 |
ANT-1 | 830-890 | 0,5 |
ANT-1 | 890-950 | 0,5 |
ANT-1 | 950-1010 | 0,5 |
ANT-1 | 1010-1070 | 0,5 |
ANT-2 | 670-750 | 1 |
ANT-2 | 750-830 | 1 |
ANT-2 | 830-910 | 1 |
ANT-2 | 910-990 | 1 |
Areometrai spiritui
Areometrai spiritui |
Tipas | Koncentracija, % | Padalos vertė, % |
ASP-1 | 0-10 | 1 |
ASP-1 | 10-20 | 1 |
ASP-1 | 20-30 | 1 |
ASP-1 | 30-40 | 1 |
ASP-1 | 40-50 | 1 |
ASP-1 | 50-60 | 1 |
ASP-1 | 60-70 | 1 |
ASP-1 | 70-80 | 1 |
ASP-1 | 80-90 | 1 |
ASP-1 | 90-100 | 1 |
ASP-1 | 95-105 | 1 |
ASP-2 | 11-16 | 1 |
ASP-2 | 16-21 | 1 |
ASP-2 | 21-26 | 1 |
ASP-2 | 26-31 | 1 |
ASP-2 | 31-36 | 1 |
ASP-2 | 36-41 | 1 |
ASP-2 | 41-46 | 1 |
ASP-2 | 46-51 | 1 |
ASP-2 | 51-56 | 1 |
ASP-2 | 56-61 | 1 |
ASP-2 | 61-66 | 1 |
ASP-2 | 66-71 | 1 |
ASP-2 | 71-76 | 1 |
ASP-2 | 76-81 | 1 |
ASP-2 | 81-86 | 1 |
ASP-2 | 86-91 | 1 |
ASP-2 | 91-96 | 1 |
ASP-2 | 96-101 | 1 |
ASP-3 | 0-40 | 1 |
ASP-3 | 40-70 | 1 |
ASP-3 | 70-100 | 1 |
Areometrai cukrui
Areometrai cukrui |
Su termometru | |||||
Tipas | Koncentracija % | Padalos vertė,% | Temperatūra ºC | Padalos vertė (termometro) ºC | |
AST-1 | 0-8 | 0,05 | 0...+40 | 1 | |
AST-1 | 8-16 | 0,05 | 0...+40 | 1 | |
AST-1 | 16-24 | 0,05 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 0-10 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 5-15 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 10-20 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 15-25 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 20-30 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 30-40 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 40-50 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 50-60 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
AST-2 | 60-70 | 0,1 | 0...+40 | 1 | |
Be termometro | |||||
Tipas | Koncentracija, %; | Padalos vertė, % | |||
AS-1 | 0-5 | 0,1 | |||
AS-1 | 5-10 | 0,1 | |||
AS-1 | 10-15 | 0,1 | |||
AS-1 | 15-20 | 0,1 | |||
AS-1 | 20-25 | 0,1 | |||
AS-2 | 0-10 | 0,2 | |||
AS-2 | 10-20 | 0,2 | |||
AS-3 | 0-10 | 0,5 | |||
AS-3 | 10-20 | 0,5 | |||
AS-3 | 0-25 | 0,5 | |||
AS-3 | 25-50 | 0,5 | |||
AS-3 | 50-75 | 0,5 |
Areometrai pienui
Areometrai pienui |
Be termometro | |||||
Tipas | Matavimo tankis kg/m³ | Padalos vertė, kg/m³ | |||
AM | 1020-1040 | 0,5 | |||
AM-1 | 1010-1025 | 0,5 | |||
AM-1 | 1025-1040 | 0,5 | |||
Su termometru | |||||
Tipas | Matavimo tankis kg/m³ | Padalos vertė, kg/m³ | Temperatūra ºC | Padalos vertė (termometro) ºC | |
AMT | 1015-1040 | 1 | 0...35 | 1 |
Baumo tipo areometras
Baumo tipo areometras |
Katalogo Nr. | Matavimo skalė 0Be | Skiriamoji geba 0Be | Ilgis, mm |
9004305 | 0-5 | 0,1 | 230 |
Spiritiniai termometrai. TS-7-M1 tipo
Spiritiniai termometrai. TS-7-M1 tipo |
Tipas | Temperatūra 0°C | Padalos vertė 0°C | Ilgis, mm | Paskirtis |
TS-7-M1-1 | -20...+70 | 1 | 205 | Sandėliams |
TS-7-M1-2 | -20...+70 | 1 | 185 | Grūdams |
TS-7-M1-3 | -20...+70 | 1 | 250 | Daržovėms, vaisiams |
TS-7-M1-4 | 0...+100 | 1 | 185 | Pienui |
TS-7-M1-5 | -30...+30 | 1 | 185 | Mėsai |
TS-7-M1-6 | -30...+30 | 1 | 130 | Šaldytuvams |
TS-7-M1-7a | -35...+50 | 1 | 175 | Šaldymo kameroms |
TS-7-M1-7b | -35...+50 | 1 | 195 | Šaldymo kameroms |
Skystiniai techniniai termometrai. TTŽ-M-1 tipo
Skystiniai techniniai termometrai. TTŽ-M-1 tipo |
Tipas | Temperatūra 0C | Padalos vertė 0C | Ilgis, mm | Apatinės dalies ilgis, mm | Skystis | |
Tiesus | Kampinis | |||||
TTŽ-M-1-1 | 0...+50 | 1 | 160,240 | 66,103,163,253 | 100,140,200 | Žibalas |
TTŽ-M-1-2 | -35...+50 | 0,5 | 240 | 66,103,163 | Metilo-Karbitolas | |
1 | 160,240 | 66,103,163,253 | ||||
TTŽ-M-1-3 | -50...+50 | 0,5 | 240 | 66,103,163 | ||
1 | 160,240 | 66,103,163,253 | ||||
TTŽ-M-1-4 | 0...+100 | 0,5 | 240 | 66,103,163 | Žibalas | |
1 | 160,240 | 66,103,163,253 | ||||
TTŽ-M-1-5 | 0...+100 | 1 | 240 | 66,103,163 | ||
2 | 160,240 | 66,103,163,253 | ||||
TTŽ-M-1-6 | 0...+200 | 2 | 240 | 66,103,163,253 | ||
TTŽ-M-1-7 | 0...+250 | 2 |
Elektroniniai termometrai
Elektroniniai termometrai |
Elektroninis termometras HI 98501
„Checktemp“ gali matuoti temperatūrą nuo -50 iki 150°C. Dideliame LCD ekrane duomenys pateikiami±0.3°C tikslumu. Smailus daviklis lengvai prabeda pusiau kietus produktus, padarydamas rutininę kontrolę paprasta ir nereikalaujančia pastangų. Atliekama metrologinė patikra.
Intervalas | Nuo -50.0 iki 150.0°C |
Skiriamoji geba | 0.1°C |
Tikslumas | ±0.3°C (Nuo -20 iki 90°C) ±0.5°C (lauke) |
Zondas | fiksuotas nerūdijančio plieno 105 x Ø 3 mm (4.1 x Ø 0.1") |
Elementų tipas/ Veikimo laikas | 1.5V / apie 3000 valandų nepertraukiamo naudojimo |
Aplinkos sąlygos | Nuo 0 iki 50°C (Nuo 32 iki 122°F); RH max 95% |
Matmenys | 66 x 50 x 25 mm (2.6 x 2.0 x 1.0") |
Svoris | 50 g (1.8 oz.) |
http://hannainst.com/usa/prods2.cfm?id=011008
http://www.hannainstruments.co.uk/products/thermometers/food-thermometers.html
Vandeniui atsparus termometras maistui
Gourmet thermometer - water resistant thermometer
Funkcijos:
Temperatūros matavimas
Matavimo vienetų pasirinkimas (oC, oF)
Atsparus vandeniui
LCD ekranas
Atliekama metrologinė patikra.
Temperatūros amplitudė | -39.9ºC ~ +149.9ºC |
Skiriamoji geba | 0.1ºC arba 0.1oF |
Tikslumas | ± 0.5º C (nuo -39.9 iki 124.9ºC); ±1ºC |
Termometro jutiklis | Nerūdijantis plienas Ø3.5 x 110mm |
Vandens apsaugos klasė | IP65 |
Elementai | CR2032 3V ličio elementas |
Elementų veikimo laikas | ~3 000 valandų |
Termometro išmatavimai | 20 x 52 x 155 mm |
Svoris | 83 g |
Higrometras psichrometras
Higrometras psichrometras |
Skirtas drėgmei matuoti
Tipas | Temperatūra 0C | Padalos vertė 0C | Santykinė oro drėgmė, % |
VIT-1 | 0 +25 | 0,2 | 20-90 |
VIT-2 | +15 +40 | 0,2 | 20-90 |
Temperatūros ir drėgmės matuoklis, (Psichrometras)
Drėgmėmačiai naudojami oro temperatūrai ir drėgmei matuoti lyginant sauso ir drėgno termometrų rodmenis.
Pagrindas plastikinis, žalios spalvos.
Drėgmėmačio matmenys: 70 mm x 260 mm;
Temperatūros matavimo diapazonas: -10 ... +50 °C
Santykinės drėgmės matavimo intervalas: 2 - 97 %
Skystis - organinis;
Atliekama metrologinė patikra.
Hygrometras- termometras
Matavimo ribos:
Temperatūra: 0 to 50 °C
Drėgmė: 10 to 99% RH;
Skiriamoji geba:
Temperatūra: 0.1°C arba 0.1°F
Drėgmė: 1% RH;
Tikslumas:
Temperatūra: ±1°C
Drėgmė: ±5% RH;
Papildoma informacija:
Maitinimas: 1.5V x 4 elementais;
Elementų veikimo laikas: 10000 val.;
LCD ekranas;
Minimalios ir maksimalios temperatūros bei drėgmės užfiksavimo funkcija
Atliekama metrologinė patikra.
ASTM Termometrai
ASTM Termometrai |
ASTM yra JAV standartas. Šie termometrai yra gaminami pagal E-1 Amerikos medžiagų ir testavimo asociacijos specifikaciją (American Society for Testing and Material (A.S.T.M.).
ASTM standartizuotų termometrų stiklas yra geltonas taip yra pagerinamas termometro rodomų reikšmių nuskaitymas, lyginant su termometrais, kurių skalė yra balta, dažniausia gyvsidabriniams termometrams. Tai kokybės pasirinkimas, nes baltas stiklas ir pigesnis nei geltonas. Gradacijos linijos yra gerai ir lengvai įskaitomos. Specialus gamybos procesas matavimo skalę yra įlieja į stiklą, todėl ji yra nenutrinama ir labai atspari cheminiams reagentams.
Kiekvienas ASTM termometras turi individualų numerį išgraviruotą ant apatinės jo pusės. Pagal paskirtį ir ASTM metodą visi ASTM termometrai yra pažymėti skaičiais. Jei ASTM termometras turi lygiavertį IP abu standartai yra atspausdinti termometro galinėje pusėje.
ASTM Nr. |
IP Nr. | Paskirtis | Matavimo ribos, °C | Padalos vertė, °C | Ilgis, mm | Panardinamoji dalis, mm |
1C | - | PARTIAL IMMERSION | -20 +150 | 1.0 | 327 | 76 |
2C | IP 62C | PARTIAL IMMERSION | -5 +300 | 1.0 | 395 | 76 |
3C | IP 73C | PARTIAL IMMERSION | -5 +400 | 1.0 | 420 | 76 |
5C | IP 1C | CLOUD & POUR | -38 +50 | 1.0 | 235 | 108 |
6C | IP 2C | LOW CLOUD & POUR | -80 +20 | 1.0 | 235 | 76 |
7C | IP 5C | LOW DISTILLATION | -2 +300 | 1.0 | 390 | Total |
8C | IP 6C | HIGH DISTILLATION | -2 +400 | 1.0 | 390 | Total |
9C | IP 15C | LOW PENSKY-MARTENS | -5 +110 | 0.5 | 295 | 57 |
10C | IP 16C | HIGH PENSKY-MARTENS | +90 +370 | 2.0 | 295 | 57 |
11C | IP 28C | CLEVELAND OPEN FLASH | -6 +400 | 2.0 | 315 | 25 |
12C | IP 64C | DENSITY WIDE RANGE | -20 +102 | 0.2 | 425 | Total |
13C | IP 47C | LOSS ON HEAT | +155 +170 | 0.5 | 160 | Total |
14C | IP 17C | WAX MELTING POINT | +38 +82 | 0.1 | 380 | 79 |
15C | IP 60C | LOW SOFTENING POINT | -2 +80 | 0.2 | 400 | Total |
16C | IP 61C | HIGH SOFTENING POINT | +30 +200 | 0.5 | 400 | Total |
17C | - | SAYBOLT VISCOSITY | +19 +27 | 0.1 | 280 | TOTAL |
18C | IP 23C | REID VAPOUR PRESSURE | +34 +42 | 0.1 | 280 | TOTAL |
19C | - | SAYBOLT VISCOSITY | +49 +57 | 0.1 | 280 | TOTAL |
20C | - | SAYBOLT VISCOSITY | +57 +65 | 0.1 | 280 | TOTAL |
21C | - | SAYBOLT VISCOSITY | +79 +87 | 0.1 | 280 | TOTAL |
22C | IP 24C | OXIDATION STABILITY | +95 +103 | 0.1 | 280 | TOTAL |
23C | - | ENGLER VISCOSITY | +18 +28 | 0.2 | 217 | 90 |
24C | - | ENGLER VISCOSITY | +39 +54 | 0.2 | 242 | 90 |
25C | - | ENGLER VISCOSITY | +95 +105 | 0.2 | 217 | 90 |
26C | - | NITROCELLULOSE STABILITY | +130 +140 | 0.1 | 468 | TOTAL |
27C | - | TURPENTINE DISTILLATION | +147 +182 | 0.5 | 306 | 76 |
28C | IP 31C | KINEMATIC VISCOSITY | +36,6 +39,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
29C | IP 34C | KINEMATIC VISCOSITY | +52,6 +55,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
33C | IP 20C | LOW ANILINE POINT | -38 +42 | 0.2 | 425 | 50 |
34C | IP 21C | MEDIUM ANILINE POINT | +25 +105 | 0.2 | 425 | 50 |
35C | IP 59C | HIGH ANILINE POINT | +90 +170 | 0.2 | 425 | 50 |
36C | - | TITER TEST | -2 +68 | 0.2 | 410 | 45 |
37C | IP 77C | SOLVENTS DISTILLATION | -2 +52 | 0.2 | 400 | 100 |
38C | IP 78C | SOLVENTS DISTILLATION | +24 +78 | 0.2 | 400 | 100 |
39C | IP 79C | SOLVENTS DISTILLATION | +48 +102 | 0.2 | 400 | 100 |
40C | IP 80C | SOLVENTS DISTILLATION | +72 +126 | 0.2 | 400 | 100 |
41C | IP 81C | SOLVENTS DISTILLATION | +98 +152 | 0.2 | 400 | 100 |
42C | IP 82C | SOLVENTS DISTILLATION | +95 +255 | 0.5 | 400 | 100 |
43C | IP 65C | KINEMATIC VISCOSITY | -51,6 -34 | 0.1 | 425 | TOTAL |
44C | IP 29C | KINEMATIC VISCOSITY | +18,6 +21,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
45C | IP 30C | KINEMATIC VISCOSITY | +23,6 +26,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
46C | IP 66C | KINEMATIC VISCOSITY | +48,6 +51,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
47C | IP 35C | KINEMATIC VISCOSITY | +58,6 +61,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
48C | IP 90C | KINEMATIC VISCOSITY | +80,6 +83,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
49C | - | STORMER VISCOSITY | +20 +70 | 0.2 | 310 | 65 |
52C | - | BUTADIENE BOILING POINT RANGE |
-10 +5 | 0.1 | 167 | TOTAL |
54C | IP 18C | CONGEALING POINT | +20 +100,6 | 0.2 | 315 | TOTAL |
56C | - | BOMB CALORIMETER | +19 +35 | 0.02 | 600 | TOTAL |
57C | - | TAG CLOSED TESTER LOW RANGE |
-20 +50 | 0.5 | 292 | 57 |
58C | - | TANK | -34 +49 | 0.5 | 305 | TOTAL |
59C | - | TANK | -18 +82 | 0.5 | 305 | TOTAL |
60C | - | TANK | +77 +260 | 1.0 | 305 | TOTAL |
61C | IP 63C | PETROLATUM MELTING POINT | +32 +127 | 0.2 | 385 | 79 |
62C | - | PRECISION | -38 +2 | 0.1 | 384 | TOTAL |
63C | - | PRECISION | -8 +32 | 0.1 | 384 | TOTAL |
64C | - | PRECISION | +25 +55 | 0.1 | 384 | TOTAL |
65C | - | PRECISION | +50 +80 | 0.1 | 384 | TOTAL |
66C | - | PRECISION | +75 +105 | 0.1 | 384 | TOTAL |
67C | - | PRECISION | +95 +155 | 0.2 | 384 | TOTAL |
68C | - | PRECISION | +145 +205 | 0.2 | 384 | TOTAL |
69C | - | PRECISION | +195 +305 | 0.5 | 384 | TOTAL |
70C | - | PRECISION | +295 +405 | 0.5 | 384 | TOTAL |
71C | IP 72C | OIL IN WAX | -37 +21 | 0.5 | 360 | 76 |
72C | IP 67C | KINEMATIC VISCOSITY | -19,4 -16,6 | 0.05 | 310 | TOTAL |
73C | IP 68C | KINEMATIC VISCOSITY | -41,4 -38,6 | 0.05 | 310 | TOTAL |
74C | IP 69C | KINEMATIC VISCOSITY | -55,4 -52,6 | 0.05 | 310 | TOTAL |
82C | - | FUEL RATING, ENGINE | -15 +105 | 1.0 | 165 | 30 |
83C | - | FUEL RATING, AIR | +15 +70 | 1.0 | 174 | 40 |
84C | - | FUEL RATING, ORIFICE TANK | +25 +80 | 1.0 | 387 | 249 |
85C | - | FUEL RATING, SURGE | +40 +150 | 1.0 | 314 | 181 |
86C | - | FUEL RATING, MIX | +95 +175 | 1.0 | 170 | 35 |
87C | - | FUEL RATING, COOLANT | +150 +205 | 1.0 | 175 | 40 |
88C | - | VEGETABLE OIL FLASH | +10 +200 | 1.0 | 292 | 57 |
89C | - | SOLIDIFICATION POINT | -20 +10 | 0.1 | 375 | 76 |
90C | - | SOLIDIFICATION POINT | 0 +30 | 0.1 | 375 | 76 |
91C | - | SOLIDIFICATION POINT | +20 +50 | 0.1 | 375 | 76 |
92C | - | SOLIDIFICATION POINT | +40 +70 | 0.1 | 375 | 76 |
93C | - | SOLIDIFICATION POINT | +60 +90 | 0.1 | 375 | 76 |
94C | - | SOLIDIFICATION POINT | +80 +110 | 0.1 | 375 | 76 |
95C | - | SOLIDIFICATION POINT | +100 +130 | 0.1 | 375 | 76 |
96C | - | SOLIDIFICATION POINT | +120 +150 | 0.1 | 375 | 76 |
97C | - | TANK | -18 +49 | 0.5 | 305 | TOTAL |
98C | - | TANK | +16 +82 | 0.5 | 305 | TOTAL |
99C | - | WEATHERING TEST | -50 +5 | 0.2 | 305 | 35 |
100C | - | SOLIDIFICATION POINT | +145 +205 | 0.2 | 375 | 76 |
101C | - | SOLIDIFICATION POINT | +195 +305 | 0.5 | 375 | 76 |
102C | IP 83C | SOLVENTS DISTILLATION | +123 +177 | 0.2 | 400 | 100 |
103C | IP 84C | SOLVENTS DISTILLATION | +148 +202 | 0.2 | 400 | 100 |
104C | IP 85C | SOLVENTS DISTILLATION | +173 +227 | 0.2 | 400 | 100 |
105C | IP 86C | SOLVENTS DISTILLATION | +198 +252 | 0.2 | 400 | 100 |
106C | IP 87C | SOLVENTS DISTILLATION | +223 +277 | 0.2 | 400 | 100 |
107C | IP 88C | SOLVENTS DISTILLATION | +248 +302 | 0.2 | 400 | 100 |
110C | IP 93C | KINEMATIC VISCOSITY | +133,6 +136,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
111C | - | TAR ACID DISTILLATION | +170 +250 | 0.2 | 400 | 100 |
112C | - | SOLIDIFICATION POINT OF BENZENE |
+4 +6 | 0.02 | 220 | TOTAL |
113C | IP 89C | BITUMEN SOFTENING POINT WIDE RANGE |
-1 +175 | 0.5 | 410 | TOTAL |
114C | IP 14C | AVIATION FUEL FREEZING POINT |
-80 +20 | 0.5 | 305 | TOTAL |
115C | - | ENCLOSED SCALE BECKMAN TYPE |
5 OR 6 | 0.01 | 640 | - |
116C | - | BOMB CALORIMETER | +18,9 +25,1 | 0.01 | 614 | TOTAL |
117C | - | BOMB CALORIMETER | +23,9 +30,1 | 0.01 | 614 | TOTAL |
118C | - | KINEMATIC VISCOSITY | +28,6 +31,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
119C | - | COOLANT (ANTI-FREEZE) FREEZING POINT |
-38.3 -30 | 0.1 | 425 | 100 |
120C | IP 92C | KINEMATIC VISCOSITY | 38,6 +41,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
121C | IP 32C | KINEMATIC VISCOSITY | +98,6 +101,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
122C | IP 94C | BROOKFIELD VISCOSITY | -45 -35 | 0.1 | 305 | TOTAL |
123C | IP 95C | BROOKFIELD VISCOSITY | -35 -25 | 0.1 | 305 | TOTAL |
124C | IP 96C | BROOKFIELD VISCOSITY | -25 -15 | 0.1 | 305 | TOTAL |
125C | IP 97C | BROOKFIELD VISCOSITY | -15 -5 | 0.1 | 305 | TOTAL |
126C | IP 71C | KINEMATIC VISCOSITY | -27,4 -24,6 | 0.05 | 310 | TOTAL |
127C | IP 99C | KINEMATIC VISCOSITY | -21,4 -18,6 | 0.05 | 310 | TOTAL |
128C | IP 33C | KINEMATIC VISCOSITY | -1,4 +1,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
129C | IP 36C | KINEMATIC VISCOSITY | +91,6 +94,4 | 0,.05 | 310 | TOTAL |
130C | - | TANK | -7 +105 | 0.5 | 305 | TOTAL |
132C | IP 102C | KINEMATIC VISCOSITY | +148,6 +151,4 | 0.05 | 310 | TOTAL |
133C | - | PRECISION | -38 +2 | 0.1 | 384 | 76MM |